maandag 21 mei 2012

Blok 1.

Eindelijk is blok één  van de Mystèrie van Y. S klaar.
Er mankeert van alles aan maar over het geheel genomen ben ik er wel tevreden over.
Het is erg leuk om te doen.
Morgen naar mijn zusje in Zutphen en natuurlijk even bij Petra Prins naar binnen om te kijken of ze daar iets hebben wat ik voor blok twee kan gebruiken. Het schijnt mooi weer te worden dus terrasjes dag. Er liggen een paar huisjes reis klaar. Is goed te combineren. Want de achterstand daarvan is verschrikkelijk groot.

11 opmerkingen:

 1. het is een prachtig blok geworden,er mag ook wel iets aan mankeren, een ander ziet het vaak niet, zelf weet je het.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er prachtig uit en die mankementjes zijn alleen zichtbaar voor jezelf! Ik denk dat ik het eerste blok helemaal overnieuw ga maken, vind het met de fijnere stoffen toch mooier worden! Groetjes en succes met nr. 2
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Lida, jij veel succes met alles op nieuw doen. Als je er aan ergert, blijft dat zo en dat is jammer. Sterkte en beterschap met je hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ellie bedankt voor je berichtje over mijn dahliaquilt. Zelf vind ik hem ook een van de mooisten. De rand heb ik zelf ontworpen in mijn eq programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig blok is t geworden !! schattig huisje en ik zie geen mankementen hoor... en welk huis is nou helemaal perfect en kan altijd wel weer iets geschilderd worden dat heb je met oude huisjes ik vind het prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Ellie, Ik vind je blok supergoed gelukt!! Leuke stofjes voor de blaadjes van de boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ellie,
  Joh, jouw blok is ook hartstikke leuk. Ik vind de stofkeuze ook erg leuk.
  Ik gebruik wat grover geweven stoffen, behalve voor de kleine deeltjes, zoals blaadjes, hond, poes enz., dat zijn de 'gewone' stofjes.
  Ik vind 't super om te maken en kan bijna niet wachten op deel 4.

  groet, Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk mankeert er van alles aan het blok, ik weet precies wat je bedoelt maar dat komt vanzelf goed naarmate je meer appliqueert. Klassiek oefening baart kunst. Bovendien zijn die kleine stukjes erg lastig. Maar ik vind het blok erg mooi en goed gelukt. Mooie stofjes, mooi geheel. Ik kijk uit naar het volgende deel. (PS: bedankt voor al je lieve kaartjes!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank jullie wel allemaal! Leuk alle reacties!

  BeantwoordenVerwijderen