donderdag 10 mei 2012

Verjaardagsstof

Blok één van de Mystère van Y S is nog steeds niet af maar het schiet lekker op. Dank zij gulle gevers op  mijn verjaardag is de voorraad Japanse stofjes flink gegroeid. Ik had nooit verwacht dat ik dit zó leuk zou vinden om te doen.

Vandaag is het wegwerken van de achterstand van de huisjes in gezet, hopelijk zet dat door want dat is toch óók leuk [vooral het resultaat].

8 opmerkingen:

 1. Aan de mijne is de afgelopen week dus geen steek gedaan, maar dat komt binnenkort wel, moet ook de nieuwe nog gaan halen!
  De jouwe ziet er beeldschoon uit en je lapjes zijn prachtig, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Lida! De lapjes op de onderste foto komen bij Cora vandaan. Dat adres had ik, geloof ik, van jou gekregen, was goed advies, bedankt!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beter laat dan nooit zeggen ze wel eens, toch? Nog gefeliciteerd met je verjaardag.

  Erg mooie stofjes, je bent goed verwend.
  En die huisjes ik blijf ze leuk vinden.

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef, wat een mooie stofjes! En ja, wat is het een leuk patroon hè. Veel plezier bij het maken. (wat uiteraard geen enkel probleem zal zijn. Dat plezier bedoel ik dan hè)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar komen al die japanse stofjes vandaan?? Ik vind ze prachtig en ben op zoek naar lavendel kleurige. Kun je mij een tip geven??
  Ook je quilt wordt prachtig!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Anita,
  Dank je wel.
  Ik vind die Japanse stoffen ook zó mooi.
  De stof op de bovenste foto komt bij The Stitchcottage vandaan en die op de andere foto bij Cora's Cottage. Alles bij elkaar zoek ik heel wat uren op internet naar stofjes. Lavendelkleur heb ik niet. Op de tentoonstelling in Deventer zullen winkels komen waarvan in ieder geval een paar dan net nieuwe stoffen binnen hebben. Als ik iets in die richting zie, zal ik het je laten weten. Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Succes ermee.
  Groetjes, Ellie.

  BeantwoordenVerwijderen